Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eldunari,IV kniha

4. díl-Eldunari

(ve Starověkém jazyce to znamená Srdce srdcí, je to zvláštní orgán v těle draka, o tom jste se už dozvěděli, pokud jste četli to, co jsem napsal o Brisingru.
Tak se pravděpodobně bude jmenovat nová kniha. A Paolini má hodně co psát. Zajímalo by mě, jak se Eragon vyrovná síle Galbatorixe a kam se přidá ještě nevylíhnutý drak (podle obálky asi zelený). Uvidíme, jak se to všechno vyvrbí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How to work Google

(DavidEnasp, 25. 12. 2022 18:18)

That means you'll get the idea some new features and have access to additional channels where you can pick up visibility, without having to designate sense of some ornate, handbook migration process. https://googlec5.com

jhyhrvncgwra

(ofqcsa, 7. 5. 2022 9:20)

hydroxy cloroquine https://keys-chloroquineclinique.com/

Measuring Blood Pressure

(AUrgeskorene, 13. 10. 2018 17:35)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-pharmacie-rouen/

High Blood Pressure and Basic nature Blight

(AUrgeskorene, 29. 9. 2018 10:17)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-tadalafil-jeux/

Tip

(Tip, 5. 1. 2012 15:07)

Já bych si tipnul že zelený drak bude patřit Aryi.Podle mne to tak bude jelikož, jakmile Arya odeslala Safiru k Eragonovi tak se Objevil zelený záblesk.Ale je to jen můj osobní tip.Co myslíte?

Re: Tip

(moj nazor, 11. 1. 2012 15:10)

Já si myslím že drak se vylíhne ari a stým zábleskem to nemá nic společného protože je to kouzlo ....( dalsia moznost by byl Roran ale ten by nepřežil pomyšlení že by žil déle než katrina a asi by neměl dost sili aby mohl pomoct v boji s galbatorixem a dalsia věc je že by neměl mec i když by mu ho uz mohli vyrobit ...) dalsia věc co mě napadá je věž duší .. Já si myslim že to bude místo plně eldunarí divokích draků co vi na to?

Re: Re: Tip

(Eragon a Safira, 16. 8. 2015 20:10)

CO TO MELEŠ???????!!!!!!!!!!

Jistě

(Andre, 2. 1. 2012 14:16)

Jistěže drak bude zelkený, vždyť hned v 1. díle Brom říkal Eragonovi o vejcích, která měl Galbatorix - modré (Safira), červené (Trn) a zelené (???).

:-D

ŘEKNU VÁM, JAK TO JE...

(Eragon a Safira, 16. 8. 2015 20:08)

Inheritanci mám, Eragona, Eldest a Brisingr taky. Zelený drak se bude jmenovat Fírnen, bude patřit Aryi, a spáří se s ním Safira. Fírnen tu ale vypadá nějak divně. A jméno spisovatele má být nahoře.
P.S.: Eragona miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Když odešel z Alagaesie, tak sem brečela.

Blbost ! :D

(DaVy, 11. 4. 2013 21:33)

Mě se to zdá ta kniha nějaká divná :).
Jsem si to přiblížíl a žádnej nápis Palancar tam nénííí ! :DD

super

(kiki, 12. 5. 2012 20:08)

tak to chci to je boží

Název

(Ari, 17. 1. 2012 20:13)

V obchodech už je v angličtině s názvem Inheretance,což znamená dědictví. Takže buĎ jen změnil název,nebo natahuje o další knihu :)